Senzori de parcare

In activitatea de zi cu zi, conducatorii auto se confrunta frecvent cu situatii delicate de parcare. Fie ca vorbim de soferi incepatori sau experimentati, nu rare sunt momentele in care manevrele de parcare pot avaria autoturismul.

Senzorii de parcare vin in ajutorul nostru pentru a parca mult mai repede si in siguranta, mai ales noaptea sau avand geamurile fumurii. In permanenta puteti vizualiza distanta pana la cel mai apropriat obstacol prin intermediul display-ului, in acelasi timp sunteti avertrizat si acustic prin intermediul difuzorului incorporat. Senzorii se pot monta perfect pe orice model de masina.

Se monteaza chiar si pe barele mai putin comune. Pentru ca acestia sa fie cat mai subtili, se pot vopsi in culoarea masinii. Senzorii de parcare se instaleaza fara niciun risc de deterioare a masinii si va scapa de micile accidente care presupun un drum la service, deplasare la asigurator sau declaratii la politie.

Camerele de mers inapoi vin sa suplineasca senzorii de parcare. Atunci cand instalam o unitate multimedia pe masina, este aproape obligatoriu sa instalam si o camera de mers iapoi. Camera de mers inapoi este unul dintre accesoriile cele mai folositoare si des instalate pe masini.

Site-ul nostru utilizeaza cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.