CALITATE INTERNATIONALA

Produsele Car Vision

Car Vision este marca inregistrata a distribuitorului de electronice Tornado Trade SRL.

Produsele concepute sub aceasta marca isi propun sa fie un etalon al calitatii find concepute si fabricate conform cu cerintele tehnice si de calitate specifice pietei europene.

Aceste produse urmaresc cerintele pietei actuale si dezvoltarile posibile ale pietei. 

DRUMUL NOSTRU

Inovatie si traditie

Ideea de baza in dezvoltarea marcii CarVision este oferirea de produse in tendinta cu cele mai noi tehnologii si adaptate la cererea pietei, la cel mai bun raport calitate pret.

Intodeauna produsele CarVision au si vor avea caracteristici inovatoare, care aduc un plus consumatorului final, la cel mai bun pret al pietei.

TORNADO TRADE

Gasiti retailerii apropiati

Incepand cu anul 2000, compania s-a specializat in comercializarea sistemelor audio-video pentru autoturisme, Tornado Trade a fost si este o companie preocupata intotdeauna sa ofere bunuri si servicii de cea mai inalta calitate.

In prezent, Tornado unul dintre cei mai importanti operatori de profil pe plan intern, oferta de produse acoperind toata gama de electronice auto si de casa.

Tornado Trade deserveste o puternica retea de distributie la nivel national alcatuita din clienti ca retele de magazine autohtone si internationale, dealeri auto, platforme de comert electronic si importanti retaileri locali.

Site-ul nostru utilizeaza cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.