Camere DVR Auto

Incet, incet sistemele de supraveghere video patrund in cele mai neasteptate locuri si au o utilitate din ce in ce mai mare.

Dupa ce si-au facut aparitia in locuinte, spatii comerciale, depozite, zone publice, autostrazi, camerele de supraveghere video sunt din ce in ce mai acesibile si pentru masina dumneavoastra.

Astazi avem la dispozitie sisteme cu o singura camera sau sisteme multi camera.
- Cele single asigura vizionarea / inregistrarea imaginilor intr-un anumit unghi (de obicei fata sau spate).
- Sistemele multi-camera sunt ceva mai complexe, ele putand fi orientate in diverse unghiuri (laterale, fata, spate, interior).

Marea majoritate sunt dotate cu un sistem de inregistrare ori de tip DVR (digital video recorder, ori cu stocare pe o memorie auxiliara – vizionarea putand fi utilizata pe un alt dispozitiv).

Camera video auto are utilitati multiple de la inregistrarea unui accident nefericit si pana la inregistrarea zonelor turistice vizitate. Alta utilitate este ca poate fi folosita ca proba de catre organele de control in caz de efractie, vandalism a automobilului.

Gama de camere DVR Car Vision se adreseaza utilizatorilor privati care pot inregistra si folosi imaginile din trafic ca dovada sau pot descuraja tenatativele de furt si agresiune din tarfic sau parcare.

Camerele DVR Car Vision pot fi folosite in mediul profesional de companile de taximetrie, scolile de soferi si firmele de transport persoane, care pot inregistra activitatea conducatorilor auto cat si ceea ce se intampla in masini in timpul curselor.

Deasemenea imaginile pot fi folisite ca proba si pot descuraja furturile si actiunile vilolente impotriva conducatorilor auto.

Site-ul nostru utilizeaza cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.