Car Vision este marca inregistrata a distribuitorului de electronice Tornado Trade SRL.
Produsele concepute sub aceasta marca isi propun sa fie un etalon al calitatii find concepute si fabricate conform cu cerinatele tehnice si de calitate a pietei europene.

Primele produse fabricate sub marca proprie sunt camerele DVR auto. Aceste produse urmaresc cerintele pietei actuale si dezvoltarile posibile ale pietei. Camerele DVR au trecut deja de pragul dintre un accesoriu auto la o necesitate de siguranta in trafic.

Urmatorul pas in dezvoltarea marcii este introducerea produselor multimeadia auto de tipul unitatilor centrale dedicate marcilor auto. Unitatile multimeadia dedicate, produse sub marca Car Vision, sunt de ultima generatie avand toate functiile cerute de necesitatile pietei dar si de optiunile din constructie ale fiecarui model auto. Fiecare model a trecut prin teste de laborator si prin teste pe fiecare model auto, pentru a se optine in final un produs de cea mai buna calitate.

Tornado Trade este o companie cu capital privat integral romanesc, fondata in 1998. Aceasta a avut, inca de la infiintare, ca principal domeniu de activitate comercializarea de accesorii auto si de produse electronice.


Incepand cu anul 2000, compania s-a specializat in comercializarea sistemelor audio-video pentru autoturisme, Tornado Trade a fost si este o companie preocupata intotdeauna sa ofere bunuri si servicii de cea mai inalta calitate.
In prezent, Tornado unul dintre cei mai importanti operatori de profil pe plan intern, oferta de produse acoperind toata gama de electronice auto si de casa.

Tornado Trade deserveste o puternica retea de distributie la nivel national alcatuita din clienti ca retele de magazine autohtone si internationale, dealeri auto, platforme de comert electronic si importanti retaileri locali.