Camere DVR Auto

Incet, incet sistemele de supraveghere video patrund in cele mai neasteptate locuri si au o utilitate din ce in ce mai mare.

Dupa ce si-au facut aparitia in locuinte, spatii comerciale, depozite, zone publice, autostrazi, camerele de supraveghere video sunt din ce in ce mai acesibile si pentru masina dumneavoastra.

Pana cu putin timp in urma pretul camerelor video auto le facea practic de neatins pentru mare parte a populatiei. De putin timp, insa, acestea au atins un prag accesibil pentru marea majoritate a populatiei.

Astazi avem la dispozitie sisteme single camera sau sisteme multi camera.
- Cele single asigura vizionarea / inregistrarea imaginilor intr-un anumit unghi (de obicei fata sau spate).
- Sistemele multi-camera sunt ceva mai complexe, ele putand fi orientate in diverse unghiuri (laterale, fata, spate, interior)

Marea majoritate sunt dotate cu un sistem de inregistrare ori de tip DVR (digital video recorder, ori cu stocare pe o memorie auxiliara – vizionarea putand fi utilizata pe un alt dispozitiv).

Camera video auto are utilitati multiple de la inregistrarea unui accident nefericit si pana la inregistrarea zonelor turistice vizitate. Alta utilitate este ca poate fi folosita ca proba de catre organele de control in caz de efractie, vandalism a automobilului.

Gama de camere DVR Car Vision se adreseaza utilizatorilor privati care pot inregistra si folosi imaginile din trafic ca dovada sau pot descuraja tenatativele de furt si agresiune din tarfic sau parcare.

Camerele DVR Car Vision pot fi folosite in mediul profesional de companile de taximetrie, scolile de soferi si firmele de transport persoane, care pot inregistra activitatea conducatorilor auto cat si ceea ce se intampla in masini in timpul curselor.

Deasemenea imaginile pot fi folisite ca proba si pot descuraja furturile si actiunile vilolente impotriva conducatorilor auto.

Unitati multimedia dedicate

Unitatile multimedia sunt prezente in viata conducatorilor auto de multi ani, aducand un plus de divertisment comparand cu dotarile originale ale autoturismelor, dar avand un minus in privinta aspectului bordului. Avand in vedere tendintele pietei de a pastra aspectul autoturismelor si ale interiorului, in mod deosebit, cat mai apropiat de cel original s-a dezvoltat o noua categorie de produse: Unitatile multimedia dedicate. Acestea pastreaza caracteristicile de design si utilitate a fiecarui model auto in parte.

 

In timp producatorii au perfectionat aceasta gama de produse ajungandu-se in acest moment la disponibilitatea de piata a unor produse de inalta calitate.

 

Unitatile multimedia dedicate preiau functiile disponibile din constructia autoturismului cum ar fi: comenzi de volan, USB, aer conditionat automatic, senzori de parcare, camera de mers inapoi, incalzire in scaune. Acestor functii, unitatile dedicate adauga le noi functii care nu sunt disponibile sau sunt extrem de scumpe din configurarea originala a masinii. Aceste functii in majoritatea cazului sunt: navigatie, DVD, USB, SD card, car kit BT, camera mers inapoi, TV tuner si internet.

 

Disponibilitatea tuturar acestor functii, prin instalarea unitatilor dedicate, nu va modifica aspectul original a bordului.

Senzori de parcare

In activitatea de zi cu zi, conducatorii auto se confrunta frecvent cu situatii delicate de parcare. Fie ca vorbim de soferi incepatori sau experimentati, nu rare sunt momentele in care manevrele de parcare pot avaria autoturismul.

 

Senzorii de parcare vin in ajutorul nostru pentru a parca mult mai repede si in siguranta, mai ales noaptea sau avand geamurile fumurii. In permanenta puteti vizualiza distanta pana la cel mai apropriat obstacol prin intermediul display-ului, in acelasi timp sunteti avetrizat si acustic prin intermediul difuzorului incorporat. Senzorii se pot monta perfect pe orice model de masina.

 

Se monteaza chiar si pe barele mai putin comune. Pentru ca acestia sa fie cat mai subtili, se pot vopsi in culoarea masinii. Senzorii de parcare se instaleaza fara niciun risc de deterioare a masinii si va scapa de miciile accidente care presupun un drum la service, deplasare la asigurator sau declaratii la politie.